Skip to content
Menu
Menu
Link
Welkom bij Zwemschool ZwemSpetters

Welkom bij Zwemschool ZwemSpetters

Leren zwemmen door plezier te hebben, met aandacht voor het individu, daar geloven wij in!
Schrijf je direct in!

Zwemles in kleine groepjes met persoonlijke aandacht en plezier klik hier voor de lestijden!

Wij zijn gevestigd op De Reusel 6 in Goirle. We hebben daar de beschikking over een overzichtelijk zwembad waarin we onze lessen in kleine groepen geven. Doordat we in kleine groepjes werken, hebben we volop aandacht voor de ontwikkeling van elk individueel kind.

Kijken

Bij ons ben je als ouder/begeleider tijdens de zwemles van harte welkom om de les te volgen. Er is wifi beschikbaar en voldoende ruimte om bijvoorbeeld met jouw laptop (zorg dat deze opgeladen is…) nog even aan de mailbox te werken. Vanuit deze ruimte is er voldoende zicht op de zwemles.

Kleine groepen

Wij werken met kleine groepen van maximaal 6 kinderen van een gelijk zwemniveau. Zij krijgen lessen van 45 minuten: overzichtelijk en genoeg ruimte voor individuele aandacht. Dit sluit goed aan bij onze visie op leren bij kinderen. Om drukte te vermijden en rust te bewaren, houden wij tussen de lessen rekening met 15 minuten wisseltijd. Er is op dat moment ook ruimte om, wanneer daar behoefte aan is, te overleggen met de zweminstructeur. Klik hier voor meer informatie over ons lesplan.

Veiligheid

Omdat gevoel van veiligheid bijdraagt aan het hebben van plezier, zelfvertrouwen en durven doen, maken we tijdens de zwemlessen gebruik van de EasySwim Pro drijfpakjes. Klik hier voor meer informatie.

Abonnementen

Wij werken met abonnementen. Klik hier voor alle informatie over onze abonnementen.

Lees hier de algemene voorwaarden

*Bobbi logo en tekeningen van Monica Maas.

Link
Contact

Contact