Skip to content
Menu
Menu
Spetterpret

Spetterpret

Ouder en kind die samen spelenderwijs oefenen om de zwemvaardigheden nog sterker te maken. Een leuk, ontspannen en soms ook uitdagend circuit in het water!

Nuttig & plezier

Het volgen van zwemlessen is nodig om een kind zwemveilig te laten zijn. En hoe leuk is het als je daarnaast samen met jouw kind spelenderwijs de onderdelen die horen bij het uiteindelijk halen van een zwemdiploma kunt oefenen, zonder dat de kinderen het idee hebben dat ze zwemles aan het volgen zijn. Een voorbeeld: watertrappelen is echt een zwemlesactiviteit, lummelen of overgooien met de bal in het water is een leuke activiteit waarbij automatisch het watertrappelen wordt geoefend.

Samen met jouw kind op eigen niveau

Wij krijgen regelmatig de vraag van ouders wat zij zelf nog kunnen doen om te blijven oefenen met zwemmen. Hiervoor organiseren wij SpetterPret! Een uurtje gebruik maken van diverse activiteiten in het water, die jij samen met jouw kind gaat doen. We hebben een circuit opgesteld met verschillende onderdelen. Aan de kant liggen dobbelstenen met ‘stuurkaarten’ (kaarten met daarop een activiteit met uitleg) die kunnen helpen met het bepalen wat je op dat moment gaat doen. De dobbelstenen zijn ingedeeld per fase, zodat je precies weet welke activiteit geschikt is voor jouw kind in de fase waarin het op dat moment zit. Een activiteit uit een lagere fase kan uiteraard altijd!

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Er zijn altijd materialen aanwezig zoals bijvoorbeeld een mat, bal of opduikring die je kunt gebruiken.

Overleg met jullie eigen zweminstructeur voorafgaand aan deelname kan slim zijn, om samen te overleggen waar misschien extra aandacht aan besteed mag worden.

Begeleiding

Er is tijdens SpetterPret altijd een zweminstructeur aanwezig die kan ondersteunen!

Data en tarief

We willen deelname graag laagdrempelig houden, daarom kun je nu tot de zomer deelnemen voor slechts € 35,00. De dagen waarop SpetterPret georganiseerd worden zijn (alle dagen van 10.00-11.00 uur):

  • zondag 26 mei 2024
  • zondag 2 juni 2024
  • zondag 9 juni 2024
  • zondag 16 juni 2024
  • zondag 23 juni 2024
  • zondag 30 juni 2024

Voor het SpetterPret circuit is het ook mogelijk om losse dagen af te nemen, je betaalt dan € 7,50 voor een losse les.

locatie

Spetterpret wordt georganiseerd in het Robbenbad aan de Stappegoorweg 1 in Tilburg

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven en abonnementsvormen.

Aanmelden

Hier vind je het online aanmeldformulier!

Zeemeermin zwemmen

Op speelse wijze de vaardigheden aanleren om je als een vis in het water te voelen!

Snorkelen

Wil je niks meer missen van alle actie die onder water te zien is? Kom dan leren snorkelen!

Zwemmen

In kleine groepen (maximaal 6 kinderen), privéles (1-op-1 of 1-op-2), zwemles aan huis, voor jonge kinderen, tieners en volwassenen, het kan allemaal. Mét aandacht én plezier!

Oefenen & verder leren

SpetterPret, activiteiten in de peutersportzaal, Survivalgym en ook handige zwemles-tips!

AquaFysio

AquaFysio

Wij hebben een goede samenwerking met Sophysio en praktijk Van Iersel-Zandbergen.

Aquafysio

Aquafysio

*Bobbi logo en tekeningen van Monica Maas.

CONTACT

Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op!